aclathletics.blogg.se

2015-02-24
20:20:58

Elsa Karlsson- min väg tillbaka, del 5

Imorgon har det gått 17 veckor sen operationen vilket känns väldigt sjukt, det känns som det var igår jag inte kunde gå.. Samtidigt har jag också en väldigt lång väg kvar. Men det tycker jag är viktigt, att fokusera på långt du kommit istället för hur långt du har kvar. 
Jag kunde börja springa efter 10 veckor, vilket jag har fattat nu är ganska kort tid, men såklart jättebra. MEN man ska ju absolut inte jämföra sig med alla andra, alla tar olika lång tid. Men det känslan att kunna springa igen, den va så himla skön! Jag var verkligen jätteglad! 
Samtidigt som jag kunde börja springa, alltså någon dag efter att jag skrev här sist, började jag också träna på gymmet. Den känslan att få gå dit istället för att göra sin hemmarehab hela tiden var skön, jag fick mycket mer motivation. När jag bara hade övningar att göra hemma blev det ofta att jag inte gjorde det, eller "fuskade". Då i några veckor i början i alla fall hade jag verkligen motivation och nästan längtade dit.. haha kanske låter konstigt men yes. Just nu kanske inte motivationen är på topp, men senast igår fick jag höra hur bra min teknik var och att jag utvecklats, vilket jag blir jätteglad för. All träning är verkligen värt det.
Förra veckan fick jag även lägga till min första hoppövning, vilket var kul! 
Just nu siktar jag på att kunna börja med skridskohopp inom 1-2 veckor, och att träna upp konditionen så jag snart kanske kan träna styrka och kondition med laget!